Ξέσπασε η Κατερίνα Λάσπα για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Ξέσπασε η Κατερίνα Λάσπα για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Tην οργή της Κατερίνας Λάσπα προκάλεσε εκδήλωση που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά 3-12 ετών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει το “Thessaloniki Pride” και οι “Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο”, στην οποία Drag Queens θα διαβάσουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Μάλιστα, θα γίνει ανάγνωση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού “Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα” από Drag Queens της ομάδας Θεραπαίζειν.

Ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, με αφορμή την εορταστική περίοδο, οι Drag Queens θα μιλήσουν μέσα από το παραμύθι για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πως τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο, καθώς και για το ότι κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις.

Με ανάρτησή της στα instastories η Κατερίνα Λάσπα δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της, γράφοντας: «Αθλιότητα! Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».