Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη: «Το MeToo που είναι;»

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την παρενόχληση στον Βαγγέλη Κακουριώτη: «Το MeToo που είναι;»

Ένα βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα, καθώς σε αυτό βλέπουμε μια γυναίκα να έχει ανέβει στη σκηνή που τραγουδάει ο Βαγγέλης Κακουριώτης και να τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες του διαδικτύου κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε μέσα από τα δικά της social media, να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα το μοντέλο ξέσπασε μέσα από τα instastories της, αναρωτώμενη αν το κίνημα MeToo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες.

«Να κάνω μια ερώτηση; Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που δέχονται κακοποίηση από άντρες ή γενικά προστατεύει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, ανεξαρτήτως φύλου; Γιατί δεν δέχονται σεξουαλική παρενόχληση μόνο οι γυναίκες, δέχονται και οι άντρες. Ναι, είναι το ισχυρό φύλο θα μου πεις, αλλά συμβαίνει. Δες το επόμενο βίντεο που είναι να ξερνάς.

Που αν στη θέση του τραγουδιστή ήταν τραγουδίστρια, όλα τα κανάλια σήμερα, όλα τα social media θα είχανε ξεχάσει τα πάντα και θα ήταν πρώτο trend», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανεβάζοντας το επίμαχο βίντεο με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και συμπλήρωσε:

«Όπως σε εμάς τις γυναίκες δεν μας αρέσει να μας ακουμπάει κάποιος που δεν θέλουμε, έτσι και στους άντρες δεν τους αρέσει να τους ακουμπάνε κάποιες που δεν θέλουνε. Είναι απλό, δεν αλλάζει η κίνηση, είναι η ίδια. Είτε την κάνει άντρας προς γυναίκα, είτε γυναίκα προς άντρα. Αυτό έχω να πω».