Ξέχασε η Adele τους στίχους του τραγουδιού της | Η επική αντίδρασή της

Adele-250x250.jpg

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις της Adele στο Caesar’s Palace του Las Vegas.

Ωστόσο, η 34χρονη η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού της “I Drink Wine”.

Μάλιστα, η Adele μουρμούρισε έναν στίχο από το τραγούδι και μετά σταμάτησε να τραγουδά, λέγοντας απευθύνθηκε στο κοινό: «Ξέχασα τους γ@μ$μ#νους στίχους. Γ@μ#το!».

«Πενήντα δολάρια μου κόστισε αυτό χθες το βράδυ», πρόσθεσε η Adele γελώντας, προτού στραφεί σε έναν θαυμαστή της, λέγοντας του: «Θύμισέ μου τον στίχο μου», με τον θαυμαστή την να ολοκλήρωσε τον στίχο για εκείνη και την Adele να λέει: «Εντάξει, ας κάνουμε επαναφορά και ας το πάρουμε από την αρχή, έτσι;».

Μάλιστα η τραγουδίστρια αστειευόμενη προσέφερε 50 δολάρια στον θαυμαστή της για την ολοκλήρωση του στίχου και στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναρχίσει το τραγούδι, αλλά αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Ενώ στη συνέχεια άρχισε να αυτοσχεδιάζει και να σκέφτεται ένα αστείο που θα έλεγε στο κοινό για να περάσει η ώρα.

«Ποιο είναι το αστείο που έχω; Όχι, αυτό είναι λίγο… Όχι, αυτό δεν μπορώ να το πω. Αυτό είναι πολύ βρώμικο», είπε η Adele, με τους θαυμαστές να θέλουν ακούσουν το αστείο. «Όχι, δεν μπορώ. Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί και νομίζω ότι έχω βρει μπελά», πρόσθεσε η τραγουδίστρα.

Μόλις το συνεργείο παραγωγής ήταν έτοιμο να ξαναρχίσει το τραγούδι, η Adele προσποιήθηκε ότι συστήνεται στο κοινό σαν να ξεκινούσε μόλις η παράσταση, με το κοινό να ξεκαρδίζεται. Στη συνέχεια τραγούδησε το “I Drink Wine” και αυτήν τη φορά δεν ξέχασε κανένα στίχο.