Η Adele αποκάλυψε πως σταμάτησε να πίνει καφέ και υποφέρει: «Πιο δύσκολο από το να…»

Η Adele αποκάλυψε πως σταμάτησε να πίνει καφέ και υποφέρει: «Πιο δύσκολο από το να...»

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις της Adele στο Caesar’s Palace του Las Vegas.

Ωστόσο, η 34χρονη η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αποκάλυψε ότι σταμάτησε να πίνει καφέ κάτι που της προκάλεσε σοβαρά συμπτώματα στέρησης, όπως ημικρανίες και “τρέμουλο.”

Μάλιστα, η Adele είπε στους θαυμαστές της ότι το γεγονός ότι σταμάτησε να πίνει το αγαπημένο της ρόφημα αποδείχθηκε δυσκολότερο από το να κόψει το κάπνισμα.

Επίσης η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι η αδρεναλίνη και η καφεΐνη “πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα”, καθώς αισθάνεται πάντα καλύτερα αφού ανεβαίνει στη σκηνή.

«Αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να σταματήσω να πίνω καφέ και είχα ημικρανία όλη την εβδομάδα. Είχα πονοκέφαλο για δύο μέρες επειδή τον έκοψα. Το κεφάλι μου χτυπούσε δυνατά. Ήταν σαν να υπήρχε ένα τρυπάνι μέσα στο κεφάλι μου. Ήταν πολύ βαρύ. Ήταν πιο δύσκολο από το να κόψω το τσιγάρο, πιο δύσκολο από το να σταματήσω να πίνω. Αηδιάζω με αυτά τα συμπτώματα στέρησης. Δεν θα υποκύψω τώρα», είπε η Adele.

Επίσης η Adele αποκάλυψε ότι είχε πιει “περίπου 25 ντεκαφεϊνέ καφέδες” σε μια προσπάθεια να ξεγελάσει τον εγκέφαλό της και να νομίζει ότι έκανε ένεση καφέ:

«Η καφεΐνη και η αδρεναλίνη πρέπει να είναι το ίδιο πράγμα, γιατί από τη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή και αρχίσατε όλοι σας να μου ανταποδίδετε το τραγούδι, ο πονοκέφαλός μου έφυγε λίγο. Μια ωραία ανακούφιση. Έτσι, αν με δείτε να τρέμω, μην ανησυχείτε. Μην ανησυχείτε. Προσπαθώ επίσης να το διορθώσω με ζάχαρη».

Να πούμε πως η Adele σταμάτησε να καπνίζει το 2011 σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την υγεία της αφού έχασε εντελώς τη φωνή της.

Ακύρωσε συναυλίες, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί της είπαν να κόψει τη συνήθειά της ή να αντιμετωπίσει το τέλος της καριέρας της. Το 2015 μίλησε στην εφημερίδα The Sun για τη συνήθεια του καπνίσματος:

«Αν συνέχιζα να καπνίζω, πιθανότατα θα πέθαινα από ασθένεια που σχετίζεται με το κάπνισμα και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ κακό. Αν πέθαινα από καρκίνο του πνεύμονα, θα το είχα ενδεχομένως προκαλέσει στον εαυτό μου και αυτό δεν θα ήταν κάτι για το οποίο θα ήμουν περήφανη».