Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Όπως έγινε γνωστό, η παράσταση «Νικοτιτανικός» στην Κύπρο αναστάλθηκε, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, ενώ η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πατέρας της αντιμετωπίζει λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του είναι αρκετά χαμηλό.

«Έχουμε τρελαθεί. Όταν έφτασε ο μπαμπάς μου στην Κύπρο και πήγε στην πρόβα, αισθάνθηκε πόνο στην πλάτη και στο στήθος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον πήγαν στο νοσοκομείο εσπευσμένα, τον κράτησαν 3 μέρες και έμαθα πως υπέγραψε μόνος του να φύγει.

Οι γιατροί του είπαν ότι δεν κάνει να φύγει και ότι δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην παράσταση και να μείνει για εξετάσεις. Το οξυγόνο του δεν είναι καλό. Δεν έχει κορονοϊό, έχει λοίμωξη δεύτερου βαθμού μου είπαν. Θα ταξίδευα αύριο στην Κύπρο, αλλά το ακύρωσα. Περιμένουμε.

Οι γιατροί τον παρακάλαγαν να μη φύγει. Έλεγε ότι θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή», είπε η Άννα Φλωρινιώτη χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.