Βούλα Πατουλίδου: «Με τον άντρα μου περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω»

Βούλα Πατουλίδου: «Με τον άντρα μου περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου.

Η Βούλα Πατουλίδου μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της ως Ολυμπιονίκης και τις αλλαγές στην προσωπικότητά της.

«Τώρα νιώθω πιο θηλυκό σε σχέση με τότε. Τη θηλυκή σου πλευρά πάντα την είχες απλά δεν φαινόταν στους άλλους», είπε η Βούλα Πατουλίδου και πρόσθεσε: «Όταν θέλουν να σε μειώσουν, βρίσκουν πάντοτε ένα καμένο καρφί να στο καρφώσουν την πλάτη».

Όσο για το εάν η ίδια «ψωνίστηκε» μετά την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Πάντα μου έλεγαν να έχω χαμηλά το… φρύδι. Ήταν βάρος για το παιδί μου ότι είμαι η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου όταν ήταν μικρός μου είπε ότι φοβόταν να μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας».

Ενώ για την γνωριμία με τον σύζυγό της, η Βούλα Πατουλίδου ανέφερε: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο γήπεδο, είχα πάει να κάνω γυμναστική. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τον άντρα μου, περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, όπου κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω. Με τον άντρα μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας».

Επίσης η Βούλα Πατουλίδου που κατεβαίνει υποψήφια με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές, τόνισε πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα.

«Όλη η πειθαρχία και ο τρόπος ζωής μου θα βοηθήσει», είπε η Βούλα Πατουλίδου.