Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο του Mad Clip: Το Audi που ψάχνει η αστυνομία

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το τροχαίο του Mad Clip: Το Audi που ψάχνει η αστυνομία

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ενώ όπως έγινε γνωστό η αστυνομία ψάχνει ένα Audi R8 το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο φαίνεται πως έχει εμπλοκή στο τροχαίο.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube φαίνονται τα δύο αυτοκίνητα να είναι δίπλα δίπλα και να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο Mad Clip μένει λίγο πίσω, αλλά αναπτύσσει ταχύτητα, προσπερνά το άλλο όχημα, ωστόσο χάνει τον έλεγχο λίγο πριν την στροφή με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην κολώνα.