Βίντεο από την ώρα του απεγκλωβισμού του Mad Clip | Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του

Βίντεο από την ώρα του απεγκλωβισμού του Mad Clip | Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Από την σφοδρή πρόσκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον Mad Clip να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δυο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ενώ ένα βίντεο σοκ κάνει το γύρω του διαδικτύου από τη στιγμή του απεγκλωβισμού στο οποίο ακούγονται οι παρευρισκόμενοι να κλαίνε και να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που μόλις συνέβη.