Βίκυ Κάβουρα: «Δεν θα έκανα τέτοιο έγκλημα»

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν θα έκανα τέτοιο έγκλημα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, αλλά και για την ενδεχόμενη συμμετοχή της σε δημοφιλές reality show.

Μάλιστα, όσον αφορά στη “σχέση” της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο υπογράμμισε ότι δεν ευσταθούν οι φήμες και εξομολογήθηκε ότι παλαιότερα δεν τολμούσε να βγει ακόμα και με φίλους για να μην ειπωθεί κάτι αναληθές.

«Είναι φίλος μου. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή γιατί δεν υπάρχει προσωπική ζωή. Υπάρχουν μόνο τίτλοι. Δεν υπάρχει τίποτα. Τόσα χρόνια έχω καταπιεστεί να μη βγαίνω με φίλους, που δεν τρέχει κάτι, μην τυχόν και πουν ότι τρέχει κάτι».

Ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε στο Survivor, με την ίδια να ξεκαθαρίζει: «Δεν θα έκανα τέτοιο έγκλημα στον εαυτό μου», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

Ενώ η Βίκυ Κάβουρα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι όταν κάνει πρόβες για κάποιο έργο νιώθει πως είναι η χειρότερη, όμως όταν τελικά πραγματοποιείται η έναρξη του εκάστοτε έργου τότε νιώθει σίγουρη και υπερήφανη για εκείνη.