Βίκυ Καγιά: «Το κανάλι αποφασίζει αν θα αποχωρήσει κάποιος, oύτε εμένα μου είναι εύκολο και ωραίο που έφυγαν όλοι»

Βίκυ Καγιά: «Το κανάλι αποφασίζει αν θα αποχωρήσει κάποιος, oύτε εμένα μου είναι εύκολο και ωραίο που έφυγαν όλοι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο GNTM αλλά και στις αποχωρήσεις αρκετών μελών του διαγωνσιμού.

«Πέρασα Covid τη Μεγάλη Εβδομάδα, είχα τρομερό πονοκέφαλο και μπούκωμα, μόνο αυτό» είπε η Βίκυ Καγιά και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι τον Ιούνιο θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν το επόμενο δεκαήμερο, έχουν καλέσει πολύ κόσμο. Εφόσον κάνουν ολική επαναφορά πρέπει να γίνει αυτό για να δούμε με ποιους έχουμε χημεία. Μπορεί να δούμε και δύο κόουτς, ή να δούμε τρεις κριτές, όλα θα κριθούν από τη χημεία».

«Είναι ψέμα αυτό, δεν έχω εγώ καμία σχέση με το art director, δεν ανακατεύομαι εγώ με αυτά. Είναι επιλογή της Ζενεβιέβ να προχωρήσει στη συμπαρουσίαση, φαίνεται πολύ χαρούμενη, μια χαρά» τόνισε η Βίκυ Καγιά σχετικά με το αν θα πάρει τη θέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τέλος, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει κάποιος και δεν ξέρω και τις αποφάσεις των άλλων. Δεν έχω πει ποτέ εγώ ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει. Δεν είπε η Βίκυ Καγιά ολική επαναφορά. Καταλαβαίνω και ανθρώπινα και επαγγελματικά ότι μπορεί να έχει πληγώσει και στεναχωρήσει αυτό. Ούτε εμένα μου είναι εύκολο και ωραίο που έφυγαν όλοι».