Βέφα Αλεξιάδου: «Έπαιρνα 3.500 ευρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1.400»

Βέφα Αλεξιάδου: «Έπαιρνα 3.500 ευρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1.400»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου.

Η μαγείρισσα μίλησε με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

«Έχω πάρει βραβεία από όλα τα κράτη, όχι όμως από την πατρίδα μου. Γι’ αυτό και την πρόταση του κι. Φίλιππου Καμπούρη τη θεώρησα βραβείο. Βράβευση για τη Βέφα που προσέφερε πολλά στην Ελλάδα. Οικογένεια και θρησκεία, αυτά ακριβλως πρεσβεύω» είπε η Βέφα Αλεξιάδου και πρόσθεσε: «Η Βέφα είναι η γλώσσα της αλήθειας. Όσον αφορά στον γάμο των ομοφυλοφίλων, η Ελλάδα ήταν το τελευταίο μετερίζι της ορθοδοξίας, αλλά δυστυχώς το πατήσαμε κι αυτό. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσει ο Τσίπρας. Ξέρω πολύ καλά, γιατί απέτυχε. Είχε πει ότι δε θα πειράξει τις συντάξεις κι έβαλε τον Κατρούγκαλο “κόψε κόψε κόψε…” Έπαιρνα 3.500 ευρώ από τη σύνταξη του άνδρα μου κι έγινε 1400 εύρω».

Ενώ σχετικά με τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη για την ηλικία της, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Το είπε γιατί με αγαπάει πολύ. Ουσιαστικά εννοούσε ότι έχω ανέβει τόσο ψηλά, που πρέπει να κάτσω να τα χαρώ όλα αυτά, αλλά εγώ δε μπορώ να μην δουλεύω. Η δουλειά είναι μέσα στο αίμα μου».

Ενώ για όσους την κρίνουν αρνητικά, η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Είναι δυνατόν να μην πονάω που πέθαναν οι κόρες μου; Μεγάλο λάθος αυτό που λένε για εμένα. Πόσο έξω από τον αληθινό πόνο βρίσκονται; Ο πόνος είναι μέσα στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να φύγει παρά μόνο όταν κλείσω τα μάτια μου. Πιστεύω όταν πάω εκεί πάνω, θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη».