Βασίλης Μίχας: «Παρά τα χειρουργεία, έβραζε το αίμα μου και έγινε με βίαιο τρόπο η…»

Βασίλης Μίχας: «Παρά τα χειρουργεία, έβραζε το αίμα μου και έγινε με βίαιο τρόπο η...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε ο Βασίλης Μίχας.

Ο ηθοποιός και μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία της ζωής του, το ποδόσφαιρο αλλά και το βίαιο σταμάτημα στη διαδρομή να ακολουθήσει το όνειρο του λόγω τραυματισμών.

«Μέχρι τα 20 έμενα στην Κυψέλη, έπαιζα ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το όνειρο μου λόγω μπαμπά και θείου. Ήταν επαγγελματίες, ο θείος μου έπαιζε στην Εθνική Αλβανίας και ο πατέρας μου είχε παίξει εδώ στην Γ’ Εθνική. Και εγώ ήμουν καλός, είχα παίξει και στη μεικτή Αθηνών αλλά ξεκίνησε ο πρώτος μου τραυματισμός όταν ήμουν 16 χρονών. Είχα το πείσμα και ήθελα αλλά τα χειρουργεία παίρνουν περίπου έξι μήνες αποθεραπείας και εγώ έκανα τρία μέχρι να φτάσω 20. Τότε το πήρα απόφαση ότι δεν πάει, το έχω αποδεχθεί και έχω πάει παρακάτω.

Δεν καταλάβαινα τις πιέσεις της ζωής. Εκείνη τη στιγμή δηλαδή μου έδειχνε κάτι ότι θα πρέπει να κινηθώ προς αλλού, «μην πιέζεις, μην πας με δύναμη, μαλάκωσε». Εγώ δεν καταλάβαινα όμως γιατί έβραζε το αίμα μου και ήθελα να παίξω και τελικά έγινε με βίαιο τρόπο η αλλαγή καριέρας και πορείας» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μίχας και συμπλήρωσε:

«Όταν έφτασα 20 χρονών, μετά τα τρία χειρουργεία, δεν είχα κανένα plan b. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής και ακόμα και από μικρός αυτό έλεγα στην μάνα μου. Όταν κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το συνεχίσω, με πήρε από κάτω και εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη γιατί είχα φτιάξει όλη τη ζωή και τα όνειρα μου γύρω από αυτό».