Όπως έγινε γνωστό, στο αστυνομικό τμήμα πέρασε τη νύχτα της 28ης Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Μπισμπίκης που σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, μετά τις ζημιές που προκάλεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη.
Μάλιστα, σε βάρος του ηθοποιού, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης οδηγού σε υποχρεώσεις άρθρου 47 ΚΟΚ (εγκατάλειψη οχημάτων).
Ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστεί.
Μιλώντας στην εκπομπή “Αποκαλύψεις” του ΑΝΤ1 και την Ελένη Καρανικόλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκαθάρισε πως ήταν νηφάλιος την ώρα του τροχαίου.
«Ήμουν νηφάλιος, δεν είχα πιει. Ακολούθησα όλη την διαδικασία και δεν εγκατέλειψα το σημείο. Άφησα χαρτί στα αυτοκίνητα που τράκαρα. Κάλεσα την ασφαλιστική και ειδοποίησα το τμήμα της Φιλοθέης. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε ότι τράκαρα 20 αυτοκίνητα. Όπως πήγαινα στον δρόμο, έστριψα δεξιά.
Εκείνη την ώρα γλίστρησαν τα λάστιχα του αυτοκίνητου και χτύπησα σταθμευμένα οχήματα. Δεν προσπάθησα να κρύψω κάτι. Άλλωστε το αυτοκίνητό μου ήταν σταθμευμένο για όλες τις ημέρες έξω από το σπίτι μου. Πριν εμφανιστώ σε τηλεοπτική εκπομπή το Σάββατο, είχα ειδοποιήσει και είχε έρθει ήδη η ασφαλιστική και είχα δώσει τα στοιχεία μου στο τμήμα. Την επόμενη ημέρα, με πήραν τηλέφωνο και πήγα στο τμήμα» ήταν η δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη.













