Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Όταν είμαι μαζί της αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει»

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Όταν είμαι μαζί της αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και την Κατερίνα Καινούργιου, παραχώρησαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Βασίλη Μπισμπίκη για τη σχέση του για τη Δέσποινα Βανδή.

«Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι “Να μ’ αγαπάς” του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις φωτογραφίες που έχει τύχει να τους βγάλουν χωρίς την έγκρισή τους.

«Είναι πιο δύσκολο για εσένα και με την Δέσποινα. Έχω μιλήσει μέσα από το ρόλο μου σε παράσταση σε κάποιον που είχε σηκώσει το κινητό να τραβήξει, κατέβασέ το σε παρακαλώ. Είναι άλλο στην παράσταση κι άλλο έξω», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Τι γίνεται όμως όταν κάθεσαι σε ένα ταβερνάκι; Το χειρότερο είναι ότι δεν σηκώνει την κάμερα κάποιος που είναι επαγγελματίας, σηκώνεται ο διπλανός, τραβά τη φωτογραφία και μετά τη στέλνει και την πουλά. Είναι κοινωνικό σύμπτωμα», πρόσθεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.