Βαρύ πένθος για τον Αντρέα Γεωργίου

Βαρύ πένθος για τον Αντρέα Γεωργίου

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες διανύει ο Αντρέας Γεωργίου, καθώς έφυγε από το ζωή η γιαγιά του.

Μάλιστα, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης και ηθοποιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του

«Ήταν η πρώτη λέξη που είπα “γιαγιά”.. ήταν η γυναίκα που με έμαθε να παλεύω, να επιβιώνω, να είμαι δυνατός… ένας άνθρωπος που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί, βράχος.. όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής μου από μωρό παιδί συνοδεύονται από αυτή τη φιγούρα, την φιγούρα που μου έμαθε να σέβομαι και να έχω αξιοπρέπεια! Ήταν το φιλαράκι μου, ο άνθρωπος μου.

Ο άνθρωπος που φρόντιζε την κόρη της, την μάνα μου στην βαριά αρρώστια του AIDS, και την ίδια ώρα που της έκλεισε τα μάτια στο νεκροκρέβατο, κρατούσε στην αγκαλιά της και τους τέσσερις μας, εμένα και τα τρία μου αδέλφια, και έλεγε μας έλεγε, έτσι θα μείνουμε, ενωμένοι! Και το κατάφερε.

Στάθηκε δυνατή απέναντι στον ρατσισμό και μας δίδαξε να κοιτάμε τους ανθρώπους στα μάτια να τους συγχωρούμε και να τους καταλαβαίνουμε.. “στην θέση τους μπορεί να κάναμε το ίδιο” έλεγε.. Την θαύμαζα, την λάτρευα και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η ώρα… “θα έρθει η ώρα που εγώ θα φύγω” μου έλεγε και δεν την άφηνα να συνεχίσει αυτή την κουβέντα, δεν το δεχόμουν, δεν το φανταζόμουν.. “μα εν τζαι Εννα ζιώ με τα βουνά” μου έλεγε γελώντας.

Μπράβο σου βασίλισσα μου! Μπράβο σου για όλα.. τα καταφέραμε όλα… θα είσαι πάντα ο αρχηγός μας».