Βαγγέλης Κακουριώτης για την παρενόχληση στη σκηνή: «H παρέα της δεν αντέδρασε. Αισθάνθηκα άβολα»

Βαγγέλης Κακουριώτης για την παρενόχληση στη σκηνή: «H παρέα της δεν αντέδρασε. Αισθάνθηκα άβολα»

Στην εκπομπή “Το Πρωινό”, μίλησε μέσω skype ο Βαγγέλης Κακουριώτης. 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τον βλέπουμε να τραγουδά επί σκηνής και μία γυναίκα να τον φέρνει σε υπερβολικά δύσκολη θέση με τη διαχυτική της συμπεριφορά.

«Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση, είχαμε πάρα πολύ άγχος. Θυμήθηκα τι ακριβώς είχε συμβεί, βλέποντας τα βίντεο. Για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξ’ αρχής, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται. Μας ξάφνιασε όλους. Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Το μαγαζί έστειλε έναν άνθρωπο να επιχειρήσει να την κατεβάσει με ευγενικό τρόπο. Συνολικά πρέπει να διήρκησε 4-5’», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης και πρόσθεσε:

«Δέχομαι τη συγγνώμη της, τηλέφωνο δεν με πήρε. Έχω δεχτεί σε μικρότερη ηλικία εκδηλώσεις θαυμασμού, που ήταν γεμάτες αγάπη και σεβασμό. Εδώ αισθάνθηκα άβολα, επειδή δεν υπήρχε σεβασμός και δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους ξέρω».

Ωστόσο, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε και η ίδια η κοπέλα, Μια Καρόλυς, η οποία ανέφερε για το περιστατικό: «Για εμένα ήταν σοκ. Εγώ πήγα στα μπουζούκια για να χορέψω και για την παρέα μου. Ήπιαμε πολύ, ήταν η πρώτη φορά που πήγα στα μπουζούκια και εγώ έχω πολύ πάθος και μου αρέσει πάρα πολύ. Αλήθεια δεν θυμάμαι τίποτα. Το πρωί άνοιξα το τηλέφωνό μου και βλέπω όλες τις φίλες μου να λένε “τι έκανες χθες;”. Κι εγώ τους λέω “τίποτα, μόνο χόρευα”. Κι εγώ είμαι πολύ σοκαρισμένη. Έχω πολύ μίσος στο Instagram μου. Άλλη λέει ότι θα έπρεπε να πεθάνω.

Είναι βαρύ αυτό. Είμαι τρομαγμένη. Όλοι λένε ότι έκανα σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ δεν έκανα σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ είμαι από το Εκουαδόρ κι εμείς από το Εκουαδόρ έχουμε έναν χαρακτήρα…Εμείς έχουμε πολύ πάθος. Και το πάθος συν 10 ποτήρια αλκοόλ είναι πιο πολύ πάθος! Είναι μόνο αυτό, όχι σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό είναι το πιο μεγάλο πάθος. Εγώ ζητάω συγγνώμη και ότι είσαι ο καλύτερος τραγουδιστής. Εύχομαι τα καλύτερα».