Βάνα Μπάρμπα για γυναίκα που την παρενοχλεί: «Αγρίεψε, χτύπαγε τα κουδούνια, τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο»

Βάνα Μπάρμπα για γυναίκα που την παρενοχλεί: «Αγρίεψε, χτύπαγε τα κουδούνια, τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο»

Συνέντευξη στο «Secret» και την Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γυναίκα που της έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» εξηγώντας ότι της έκανε ασφαλιστικά μέτρα γιατί δεν αντέχει άλλο!

«Αυτή η γυναίκα με παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έμαθε τα τηλέφωνά μου όταν ήμουν τομεάρχης Πολιτισμού στη Γλυφάδα και άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα. Είχε φτάσει στο σημείο να μου στέλνει 100 μηνύματα και να μου κάνει και 100 κλήσεις τη μέρα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη μου», είπε η Βάνα Μπάρμπα και συμπλήρωσε:

«Συμβουλεύτηκα τη δικηγόρο μου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και με συμβούλεψε να της κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως θα σταματήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, μήπως έχει τα δικά της θέματα».

«Έχω μηνύματα που μου λέει “δεν θα το ξανακάνω”, ακολούθησαν δυο μέρες σιωπής και ηρεμίας και είπα ότι επιτέλους σταμάτησε. Όμως τελικά την τρίτη μέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε: «Κάποια στιγμή είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι βότκα. Συνεχίζει να με παρενοχλεί. Δεν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και από εδώ και πέρα το λόγο έχουν η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Έχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχημα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόμα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα μου».