Βαλέρια Κουρούπη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του»

Βαλέρια Κουρούπη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κρίμα» της Zoe Pre στο YouTube, βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως δεν σοκαρίστηκε.

Μάλιστα, η Βαλέρια Κουρούπη αποκάλυψε ότι στη μεταξύ τους συνεργασία τον είχε δει με δύο παιδιά, τα οποία έλεγε ότι είναι ανίψια του.

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί τα ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δεν ξέραμε για βιασμούς αλλά ξέραμε για πολύ κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις. Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι;

Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν “τι να κάνουμε;”. Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Ωστόσο, η ηθοποιός υπογράμμισε ότι στην ίδια δεν έχουν συμβεί περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς, ενώ κοντινά της άτομα έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά.