Τζούλια Νόβα για “Τροχό της Τύχης”: «Δεν ήταν κάτι που το μοιραζόμουν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη»

Τζούλια Νόβα για “Τροχό της Τύχης”: «Δεν ήταν κάτι που το μοιραζόμουν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στον “Τροχό της τύχης” και την επιθυμία της να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Αν μου τύχει κάτι τηλεοπτικό, θα μου άρεσε σίγουρα πάρα πολύ. Έχει ξεκινήσει λίγο και μου λείπει. Στον Τροχό σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Δεν είπε κάτι ο Πέτρος Πολυχρονίδης γιατί δεν ξέρει. Δεν ήταν κάτι που το μοιραζόμουν με εκείνον. Ήταν κάτι που γινόταν ξεχωριστά.

Θα μου άρεσε να κάνω κάτι αυθόρμητο και να υπάρχει χώρος για να μιλήσω και να δείξω ποια είναι η Τζούλια. Μου έχει γίνει πρόταση από όλα τα reality. Δεν ξέρω ίσως να το έκανα κάποια στιγμή. Ίσως για παράδειγμα να δοκίμαζα και το Survivor», είπε η Τζούλια Νόβα.

«Τα πρώτα χρόνια ήμουν στην Ελλάδα με τη μαμά μου και τους φίλους μου κι ήμουν χαρούμενη με τις παρέες μου. Το μόνο που με ενοχλούσε και με στενοχωρούσε ήταν η γλώσσα. Θα ήθελα να μιλούσα από την αρχή τα ελληνικά. Σε αυτό ε βοήθησε ένα αγοράκι που πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο κι ήταν από πάνω μου, όταν έκανα λάθος σε κάποια λεξούλα», πρόσθεσε η Τζούλια Νόβα.