Τζένη Μπότση: “Πονάει η ψυχή μου που δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες”

Τζένη Μπότση: “Πονάει η ψυχή μου που δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες”

Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η Τζένη Μπότση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από έναν καμένο δρόμο στην βορειοανατολική Αττική και στη λεζάντα έδωσε υπόσχεση στην κόρη της να κάνει την περιοχή, όπως ήταν πριν την πυρκαγιά.

Μάλιστα, η Τζένη Μπότση είχε σπίτι σε μια από τις περιοχές που κάηκαν, βλέποντας τις τεράστιες καταστροφές και σκεπτόμενη πως η κορούλα της δε θα μπορεί πλέον να κάνει τις βόλτες της στο δάσος όπως συνήθιζε αλλά και να παίζει με τις φίλες της.

«Πονάει η ψυχή μου…. Και σκίζεται όταν σκέφτεται ότι δυστυχώς δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που ζούσες και που έκανες βόλτες μέχρι χτες…. Σου υπόσχομαι όμως ότι θα κινήσω γη και ουρανό και θα στο ξανακάνω όπως ήταν.

Για εσένα, για τους φίλους σου που μεγαλώνατε στον ίδιο δρόμο και τώρα θα δεν θα είστε πια γείτονες, για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τη μητέρα μου που περνούσε εκεί τα καλοκαίρια της…. Έτσι λοιπόν θα φυτέψεις το πρώτο σου δέντρο ….και θα το καμαρώνεις να μεγαλώνει όπως καμαρώνω κι εγώ εσένα!», έγραψε η Τζένη Μπότση στην λεζάντα του post της.