Τζένη Μπαλατσινού: «Με τη γέννηση του γιου μου νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή»

Τζένη Μπαλατσινού: «Με τη γέννηση του γιου μου νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή»

Στην παρουσίαση της πρώτης της συλλογής με παιδικά ρούχα της Τζένης Μπαλατσινού, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Στις δηλώσεις της, παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, επισημαίνοντας μάλιστα πως για εκείνη δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη μητρότητα.

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό. Δε νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Δε μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω. Αυτό που νιώθω είναι ότι χάρη στο μικρό έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Ο μικρός είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει να πάει διακοπές με τον σύζυγο και την οικογένειά της στην Πάτμο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσο κόσμος εκεί έξω που τον θέλουν. Εγώ είμαι πολύ πίσω. Όχι, αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δε σκέφτομαι καθόλου».