Τζέιμς Καφετζής: «Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για τον Τριαντάφυλλο»

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για τον Τριαντάφυλλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Τζέιμς Καφετζή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο παιχνίδι, για την πολυσυζητημένη αμοιβή του Τριαντάφυλλου.

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με το Survivor, δεν πάω στο Survivor. Υπήρχαν άνθρωποι που μου στέλνανε σε παρακαλώ μην μπεις έχουν ανέβει οι τιμές στα καύσιμα, στα ξύλα στα πάντα, άλλοι μου έλεγαν μπες να γίνει χαμός. Δεν υπάρχει περίπτωση έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Πιο πιθανό είναι να με δείτε στην Αυστραλία με τον Τριαντάφυλλο την άλλη βδομάδα, παρά στο Survivor», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Όσον αφορά τη δήλωσή του πως θα πήγαινε στο Survivor μόνο αν έπαιρνε 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο, ο Τζέιμς Καφετζής ξεκαθάρισε: «Αυτό το είχα πει σε χαβαλέ με τον Τριαντάφυλλο, αλλά ούτε εκείνος θα πάει οπότε ναι. Δεν πάω χωρίς τον Τριαντάφυλλο σε καμία περίπτωση».

«Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για τον Τριαντάφυλλο, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάει με 5.500€ και για να πάει δεύτερη φορά να περάσει αυτό το λούκι, θα έπρεπε να πάρει ακόμα περισσότερο», συμπλήρωσε ο Τζέιμς Καφετζής.