Το ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου για το σχόλιο ραδιοφωνικού παραγωγού: «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ, ούτε καν συγγνώμη ζήτησε»

Το ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου για το σχόλιο ραδιοφωνικού παραγωγού: «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ, ούτε καν συγγνώμη ζήτησε»

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ένας 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου.

Μάλιστα, την είδηση αυτή σχολίασε και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γιαννακίδης, ο οποίος το σχολίασε στον αέρα της εκπομπής του, λέγοντας: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;»

Αυτά τα λεγόμενα έκαναν έξαλλο τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος με μία ανάρτηση του στο Instagram έγραψε δεν το θεωρεί αστείο και ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη.

Ενώ μίλησε και στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με το θέμα αυτό: «Είμαι παθόν και αυτό το θέμα με ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί να κάνω εγχείρηση ξανά. Δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω συγγνώμη» είπε και έκλεισε το ακουστικό καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος βγήκε και πάλι στον αέρα της εκπομπής και ανέφερε: «Συγγνώμη δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα γύρισα από τον τάφο. Είναι τραγικό μιλάμε για την ζωή των ανθρώπων. Είναι απαράδεκτο, δεν είναι χιούμορ. Ούτε καν συγγνώμη ζήτησε».