Το βίντεο της Ρούλας Κορομηλά μετά τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη και το μήνυμα της | Όσα έγιναν την ώρα των διαφημίσεων

Το βίντεο της Ρούλας Κορομηλά μετά τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη και το μήνυμα της | Όσα έγιναν την ώρα των διαφημίσεων

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Οι δύο γυναίκες μετά από 26 χρόνια κοινής τηλεοπτικής συνάντησης, βρέθηκαν πάλι μαζί και είχαν μία αποκαλυπτική κουβέντα.

Τόσο η Ρούλα Κορομηλά, όσο και η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκαν ιστορίες από την περίοδο που παρουσίαζαν την εκπομπή “Πρωινός Καφές”.

Μάλιστα, η Ρούλα Κορομηλά που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μαζί με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα σε αυτό βλέπουμε τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων να μιλάνε και να γελάνε.

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα του backstage βίντεο που πόσταρε από τη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη.