Το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την ημέρα του γάμου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την ημέρα του γάμου της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Τη σχέση τους επισημοποίησαν λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά το απόγευμα της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής και ότι οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Η μέλλουσα μανούλα που απολαμβάνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, οι οποίοι της στέλνουν δεκάδες ευχές.

Αυτή τη φορά όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα μίνι βίντεο από τον πολιτικό γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τις ετοιμασίες του ζευγαριού για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ενώ όπως θα διαπιστώσεις η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.