Το βίντεο που δημοσίευσε ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Ηλίας-Μπόγδανος-7-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε μετά την διάγνωση με κορονοϊό.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor και τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους followers του στο instagram ένα βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείο στο οποίο ήταν φανερά ταλαιπωρημένος και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που έχει δεχθεί.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη.

Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς. Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι.

Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών. Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπιζώ σύντομα να είμαι κοντά σας», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος φανερά καταβεβλημένος.