Το τρυφερό βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη με αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης της και το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Το τρυφερό βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη με αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης της και το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 13η Απριλίου για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς πριν έξι χρόνια έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Μάλιστα, η μικρή Αλεξάνδρα έχει τα γενέθλιά της και η παρουσιάστρια με αφορμή το γεγονός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της κόρης της από όταν ήταν μωρό και στη λεζάντα περιέγραψε πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό της.

«13/4/2018 σαν σήμερα πριν έξι χρόνια την είχα ήδη 16 ολόκληρες ώρες στην αγκαλιά μου. Ήμουν ήδη 16 ώρες αυτός ο νέος άνθρωπος που δημιούργησε με το που ήρθε στον κόσμο, αυτό το αερικό, αυτό πλάσμα που δεν χορταίνω να θαυμάζω για το πως μου μαθαίνει το κόσμο από την αρχή.

Τάραξε συθέμελα όλο μου το «είναι» κ με πέρασε από το να «ζω» στο να υπάρχω. Με έκανε να νιώσω τόσα, να σκεφτώ , να παρατηρήσω , να αναθεωρήσω το καθετί που γίνεται γύρω μου, να με αφορά οτιδήποτε θα συναντήσει μπροστά της.

Εδώ κ έξι χρόνια, κάθε μέρα , κάθε ώρα , ο,τι κάνω, ξεκινάει κ τελειώνει σε εκείνη . Μέσα σε έξι χρόνια έκανα πράγματα που δεν είχα κάνει μια ολόκληρη ζωή, γιατί εκείνη με ενέπνευσε κ εκεινη με δίδαξε, εκείνη μου άνοιξε το δρόμο. Έξι χρόνια τη βλέπω να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να διαμορφώνει, χαρακτήρα κ να χτίζει, προσωπικότητα. Όχι μόνο τη δίκη της. Αλλά κ τη δίκη μου.

Αλεξάνδρα- Ωκεανις, το άλφα κ το ωμέγα μου. Χρόνια πολλά μωρό μου. Με υγεία, τύχη, σκοπό κ τόλμη», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτηση της.