Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 και είμαστε…»

Ελεονώρα Μελέτη για Θοδωρή Μαροσούλη: «Ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 και είμαστε...»

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 25η Δεκεμβρίου για την Ελεονώρα Μελέτη, αφού εκτός από τα Χριστούγεννα, είναι και τα γενέθλια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έγινε 40 χρονών και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας παράλληλα χιούμορ, με αφορμή ότι οι δυο τους βρίσκονται πια στην ίδια δεκαετία.

«Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία κ τύχη σε όλους !!!! Αλλά θα μου επιτρέψετε τη πιο δυνατή και γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο. Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη. Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του.

Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κι αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή. Και επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 και είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία. Χρόνια πολλά @psycho_25 μου» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά φωτογραφιών με την ίδια, τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους.