Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας

Η 17η Νοεμβρίου είναι Παγκόσμια ημέρα προωρότητας και η Ρούλα Ρέβη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις μητέρες που γέννησαν πρόωρα μωρά.

Συγκεκριμένα η φωτογράφος που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και γέννησε πρόωρα τα δίδυμα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία πριν τον τοκετό, ενώ στη συνέχεια με μια σειρά φωτογραφιών μας έδειξε την πορεία των «μαχητών της», από τις πρώτες ημέρες στη θερμοκοιτίδα μέχρι την ημέρα που πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι τους.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν την φροντίζουν και την νοιάζονται!

Σήμερα παγκόσμια μέρα προωροτητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή, μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα.

Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!» έγραψε η Ρούλα Ρέβη στην λεζάντα του post της.