Το συγκινητικό “αντίο” του Σπύρου Μπιμπίλα στην Κατερίνα Χέλμη (Φωτογραφία)

Σπύρος-Μπιμπίλας-250x250.jpg

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών, άφησε η Κατερίνα Χέλμη.

Μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα του Μ. Σαββάτου 15 Απριλίου, λίγο πριν την Ανάσταση, όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αποχαιρέτησε την Κατερίνα Χέλμη και δημόσια, με μια συγκινητική ανάρτηση και μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

«Λίγο πριν τη Ανασταση έφυγε από κοντά μας ή σημαντική και σπουδαία κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου μας Κατερίνα Χελμη..Σπάνιος άνθρωπος, ευγενικός και κυρία σε όλα.. Αρχόντισσα.. Πως να ξεχάσουμε τις ερμηνείες της!!! Αυτό το “φαρμακωθώ” που με τόσο πόνο ψυχής το είπε στην σπουδαία ταινία “Τα κόκκινα φαναρια” μένει για πάντα στις ψυχές μας…

Κοντά στους νέους πάντα, εξαιρετική δασκάλα, πάντα με το πλατύ χαμόγελο της εξέφραζε την αγάπη της για μας …. Στην τελευταία πρεμιέρα της ταινίας μας “Η ζωγραφιά του Θεου” στο Ideal ήταν συγκινημένη.. Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε στην τέχνη μας αγαπημένη μας “κυρια” Κατερίνα Χελμη..Καλό ταξίδι…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση του.

mpimpilas-xelmi.png