Το “Stranger Things” καθυστερεί τα γυρίσματα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στην Αμερική

Το "Stranger Things" καθυστερεί τα γυρίσματα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στην Αμερική

Όπως έγινε γνωστό, καθυστερούν τα γυρίσματα της σειράς «Stranger Things», λόγω της απεργίας του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής.

Συγκεκριμένα τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου της σειράς καθυστερούν, καθώς οι συνδημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της Ματ και Ρος Ντάφερ, ανακοίνωσαν ότι η έναρξη της παραγωγής «δεν είναι δυνατή» λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής.

Μάλιστα, η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της σειράς «Stranger Writers» στο Twitter, στον οποίο οι θαυμαστές έχουν τη δυνατότητα να δουν τι συμβαίνει τα παρασκήνια όλα αυτά τα χρόνια.

«Ντάφερ εδώ. Η συγγραφή δεν σταματά, όταν ξεκινούν τα γυρίσματα. Αν και ήμασταν ενθουσιασμένοι που θα ξεκινούσαμε την παραγωγή με το καταπληκτικό καστ και το συνεργείο μας, τελικά δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της απεργίας» έγραψαν οι συνδημιουργοί της σειράς και ανέφεραν και εξέφρασαν την υποστήριξη τους στο Σωματείο Σεναριογράφων Αμερικής: «Ελπίζουμε να επιτευχθεί σύντομα μια δίκαιη συμφωνία, ώστε να μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε στη δουλειά».

Να πούμε πως η σειρά «Stranger Things» είναι ανάμεσα σε πολλά πρότζεκτ κινηματογραφικά και τηλεοπτικά που έχουν επηρεαστεί από την απεργία, όπως το «Blade» των Marvel Studios, το «Loot» του Apple TV, το «Saturday Night Live» του NBC, το «The Talk» του CBS και διάφορα μεταμεσονύχτια talk show, σύμφωνα με το THR.

Ενώ το Σωματείο απαιτεί μεταξύ άλλων, καλύτερες αμοιβές και επιπλέον έσοδα από τις υπηρεσίες streaming που προβάλλουν το περιεχόμενο των μελών του.