Η συγκινητική ανάρτηση της Angelina Jolie για την μητέρα της 15 χρόνια μετά τον θάνατό της (Φωτογραφία)

Η συγκινητική ανάρτηση της Angelina Jolie για την μητέρα της 15 χρόνια μετά τον θάνατό της (Φωτογραφία)

Μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η Angelina Jolie.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κοινοποίησε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια από καρκίνο και αύριο θα είχε τα γενέθλιά της.

Παράλληλα, η Angelina Jolie  στη λεζάντα πέρασε το δικό της μήνυμα για την πρόληψη κατά του καρκίνου.

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ. Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα “Φίλα τον Ουρανό”.

Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου», έγραψε η Angelina Jolie στην ανάρτηση της.