Το spoiler που διέψευσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το Σασμό, η 2η σεζόν και τα μηνύματα που έλαβε μετά τον θάνατο του Πετρή

Το spoiler που διέψευσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το Σασμό, η 2η σεζόν και τα μηνύματα που έλαβε μετά τον θάνατο του Πετρή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς “Σασμός”, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δραματικής σειράς, ενώ αποκάλυψε πως πρόθεση όλων είναι ο “Σασμός” να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Παράλληλα η ηθοποιός διέψευσε το spoiler που κυκλοφορεί και θέλει την Αργυρώ έγκυο από το παιδί του Αστέρη.

«Η Σεμίνα δεν θα μου πει τι πραγματικά συνέβη σήμερα. Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα», είπε η ηθοποιός για το αποψινό επεισόδιο.

Ενώ όσον αφορά τα συναισθήματα που τρέφει η Αργυρώ για τον Αστέρη, η Χριστίνα εξήγησε: «Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν».

Μάλιστα, σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αργυρώ έγκυο στο παιδί του Αστέρη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τόνισε: «Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί».

Για τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη και τη γιαγιά Ειρήνη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέφερε: «Ήμουν άδικη μαζί του. Η γιαγιά Ειρήνη είναι προς το παρόν καλά. Θέλω να δείρω τον αστυνομικό που τα διαρρέει όλα. Στην πορεία της σειράς θα πάνε καλά η Αργυρώ με τον Αστέρη».

Τέλος η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκαθάρισε πως: «Υπάρχει πρόθεση και για δεύτερη σεζόν».