Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει o Πέτρος Φιλιππίδης

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει o Πέτρος Φιλιππίδης

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 18 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Ενώ στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του γνωστού ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο εντολέας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης.

Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση. Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Είναι βιολογικό πρόβλημα υγείας» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε:

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο».