Το σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τη λαϊκή

Το σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τη λαϊκή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο κομμωτής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά, το unfollow που του έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και την δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από λαϊκή.

«Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star κι ήταν η πρεμιέρα του. Έκανε η Βάνα την παρουσίαση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τραγουδούσε η Άννα και τότε θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Είναι ότι έκανα και συνέχεια την Ρούλα και της είπα ότι πρέπει να φύγω… Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς και στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ. Έχουμε ζήσει μια ολόκληρη ζωή στην μόδα, πάντα με ήθελε και την χτένιζα. Αλλά την αγαπώ ακόμα, είναι το αγαπημένο μου μοντέλο από το 90’s που χτένιζα».

Ενώ όσον αφορά την δήλωση του Άγγελου Μπράτη, είπε: «Ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν θέλει τις γυναίκες που ψωνίζουν από λαϊκή, ίσα ίσα αυτοί οι άνθρωποι σε κάνουν, αυτί οι άνθρωποι μας βλέπουν στην τηλεόραση, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να τους φτιάξουμε.

Δηλαδή και τι έγινε άμα πάρουνε μια τσάντα που δεν μπορούν να την αγοράσουνε 1.500 ευρώ, να πάνε να την πάρουν απομίμηση, δεν θα τους παρεξηγήσω»