Το σχέδιο μεταγωγής του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού

Το σχέδιο μεταγωγής του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού

Όπως έγινε γνωστό, στις 11 Φεβρουαρίου 2022 θα αρχίσει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.

Μάλιστα, στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε πως έχει ήδη ετοιμαστεί το σχέδιο μεταγωγής του σκηνοθέτη από τις φυλακές Τρίπολης στον Κορυδαλλό.

Ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς θα τον φυλάνε και καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα.

Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του εκεί κρίνεται πιο ασφαλής. Έτοιμη είναι και η αίθουσα που θα συνεδριάζει με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια. Εκεί θα επικοινωνούν καθημερινά πριν ή μετά τη δίκη.

Αυξημένα θα είναι και τα μέτρα στα δικαστήρια.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος των δύο ανδρών που ζουν στο εξωτερικό και έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη και δήλωσε πως οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και ότι από πλευράς τους δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.