Όσα συνέβησαν στις πρόβες του Δημήτρη Κόκοτα στο “J2US”: «Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Όσα συνέβησαν στις πρόβες του Δημήτρη Κόκοτα στο "J2US": «Άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Όπως έγινε γνωστό, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα που υπέστη και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Να πούμε πως ο τραγουδιστής κατά την διάρκεια των προβών του για το “Just the two of us” ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και από την εταιρεία παραγωγής αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έγινε γνωστό πως στον Δημήτρη Κόκοτα έχει τοποθετηθεί και στεντ.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε και ο Κώστας Ζήσης που βρισκόταν στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα την ώρα που ένιωσε την έντονη αδιαθεσία.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι, ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήρθε πάλι στο καμαρίνι, μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να γδύνεται, να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Κάλεσα αμέσως το 166, μας σύνδεσαν με τον γιατρό και μίλησαν απευθείας με τον Δημήτρη που τους είπε ακριβώς τι ένιωθε.

Ο Δημήτρης είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, πόνο στην καρδιά. Ο γιατρός είπε ότι στέλνει αμέσως διασώστη, που ήρθε μέσα σε 20 λεπτά, και λίγο μετά ήρθε και το ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του, δεν λιποθύμησε. Ήταν ψύχραιμος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα», είπε ο Κώστας Ζήσης για τον Δημήτρη Κόκοτα.