Το πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Πεφτίτση και η μάχη της με τα κιλά

Το πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Πεφτίτση και η μάχη της με τα κιλά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», βρέθηκε η Κατερίνα Πεφτίτση και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε, κατά την οποία πήρε παραπάνω κιλά.

«Ήμουν πάντα τσουπωτή… Σταμάτησα τον χορό γιατί είχα πρόβλημα στα πόδια, κότσι που ήταν αισθητικά αποκρουστικό. Και εγώ η ίδια το έβλεπα. Ήταν κληρονομικό, αλλά ταυτόχρονα είχε να κάνει και με τους τένοντες. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να αφαιρεθεί χθες. Έπρεπε να κάνω αυτήν την επέμβαση για να μην έχω δυσλειτουργία στα πέλματα.

Χρειάστηκε να καθίσω αρκετό καιρό στο κρεβάτι και μετά σε αναπηρικό καροτσάκι για κάποιο διάστημα. Εκεί κατάλαβα τι περνάνε οι άνθρωποι σε αναπηρικό καροτσάκι. Έβλεπα κάποιους ανθρώπους να λένε “κρίμα είναι τόσο όμορφη”. Ήταν λύπηση κι εγώ είχα πρόβλημα για λίγο.

Πάντα έτρωγα, ποτέ δεν στερήθηκα φαγητό, αλλά σταμάτησα την άσκηση. Ο γιατρός μου είχε πει πλήρη ακινησία. Είχα πάθει κατάθλιψη σε αυτό το σημείο, σιχαινόμουν το σώμα μου. Ήθελα κάποιον να με βγάλει από αυτό και με έβγαλε η φίλη μου. Είχα βάλει αρκετά κιλά. Όχι όσα έχω τώρα, λιγότερα. Αλλά στα μάτια μου ήταν λες και με τσίμπησε μέλισσα. Σιχαινόμουν το σώμα μου.

Με τα πολλά κιλά που πήρα, μετά είπα ότι θα πάω να κάνω γαστρικό μανίκι. Είχα λαιμαργία, έδωσα πολλά λεφτά σε διατροφές. Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω “αυτή είμαι”, αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου» είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.