Το παρασκήνιο στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Το παρασκήνιο στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Μία ανακοίνωση-βόμβα έκανε το Star το βράδυ της Πέμπτης, με το κανάλι να ανακοινώνει ότι η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, αλλά εκείνη δεν θα βρίσκεται πλέον στο GNTM.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή «Happy Day» μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το GNTM, αλλά και στο μέλλον των υπόλοιπων συντελεστών.

«Δεν θεωρείται υποβάθμιση που δε θα είναι στο GNTM. Θεωρείται αναβάθμιση. Όπως μου είπαν από το Star κοινή συναίνεση αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο Dancing with the Stars. Στο Star θεωρούν πως έχει τέτοια δυναμική το GNTM που μπορεί να προχωρήσει χωρίς της Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια θα την αντικαταστήσει.

Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing with the Stars και από το Star θεώρησαν πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο. Και της έλειπε και ένα τέτοιο μεγάλο project. Που να είναι μόνη της» είπε η δημοσιογράφος.