Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Σάττι: «Η εμφάνισή της έχει πολύ στρινγκ, πάρα πολύ στρινγκ»

Λάκης Γαβαλάς για Μαρίνα Σάττι: «Η εμφάνισή της έχει πολύ στρινγκ, πάρα πολύ στρινγκ»

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων έκανε το δικό του σχόλιο για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι πάνω στη σκηνή της Eurovision.

«Η εμφάνιση έχει πολύ στρινγκ, πάρα πολύ στρινγκ, την βρίσκω πολύ μοντέρνα για την αρχική εμφάνιση σε ένα κλαμπ, στην αρχή, πριν βγει το μεγάλο όνομα. Από την άλλη μεριά όμως επειδή αυτή η κοπέλα είναι μία κοπέλα που έχει δώσει ένα στίγμα νεότητος, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό ή να βάλει κάτι διαφορετικό.

Τα αγόρια που φορούσαν έτσι ένα t-shirt το βρήκα πάρα πολύ εύκολο, ανέμπνευστο… με ένα παντελόνι και δύο πράγματα πάλι σαν στρινγκ γύρω-γύρω. Είναι ένα φρέσκο κορίτσι η Μαρίνα και θα αισθάνεται άνετα σ’ αυτό το ρούχο αλλά εγώ θα έβλεπα ένα ρούχο στην αρχή ήταν κάτι άλλο, ώστε να μείνει μετά σε αυτή την εμφάνιση. Για παράδειγμα ένα αξεσουάρ για το κεφάλι σαν καλάθι που μαζεύουμε τις ελιές, αφού είναι τόσο ελληνικό το στυλ της», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς για τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι.

Όσο για την χορογραφία της αλλά και τον Φωκά Ευαγγελινό, τόνισε: «Μετά την Φουρέιρα, τον κουνάς πολύ το κεφάλι και να κάνεις κινήσεις δεν μου αρέσει. Ο Φωκάς μετά από τόσα χρόνια παραμονής δεν μπορεί να έχει άλλη έμπνευση. Θα βγάλει μαντήλια, θα βγάλει τα σχοινιά που έβγαλε στην Παπαρίζου, τι να κάνει για την Eurovision; Είναι ένα στιγμιαίο πράγμα».