Το παράπονο του Μπάμπη Στόκα από τον Σάκη Ρουβά

Το παράπονο του Μπάμπη Στόκα από τον Σάκη Ρουβά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια, βρέθηκε ο Μπάμπης Στόκας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, για τους «Πυξ Λαξ», ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο είχε ενοχληθεί με τον Σάκη Ρουβά μετά την συνεργασία τους.

«Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κτλ. Έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη.

Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν βγήκε αλλά δε με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε. Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης.

Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δεν με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα, όμως, πια και δε κρατάω καμία κακία. Απλώς εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον αν τον ρωτήσεις τώρα θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε», ανέφερε ο Μπάμπης Στόκας.