Το μήνυμα του Γιώργου Δασκαλάκη για την κατάσταση της υγείας του: «Καταφέραμε από στάδιο 4 να τον πάμε…»

Το μήνυμα του Γιώργου Δασκαλάκη για την κατάσταση της υγείας του: «Καταφέραμε από στάδιο 4 να τον πάμε...»

Όπως είναι γνωστό, τη δική του μάχη με τον καρκίνο δίνει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα από τη Ρόδο, προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις, οι οποίες δείχνουν την πορεία της υγείας του, μετά τις χημειοθεραπείες, στις οποίες έχει υποβληθεί.

Όπως έκανε γνωστό η σύντροφός του με μια ανάρτηση στα social media, τα αποτελέσματα είναι θετικά για τον τραγουδιστή και ο οργανισμός του δείχνει να ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες.

Ενώ ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε με μια ανάρτηση να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που του στέλνει και επίσης έκανε γνωστό πως κατάφερε από το στάδιο 4 να πάει τον καρκίνο στο στάδιο 1.

«Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου…

Εχθές είδατε μια ανάρτηση για τη πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου…Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1…και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με Χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε…

Ένα ευχαριστώ δε φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους Γιατρούς μου… Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας… ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.