Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή μία μέρα πριν την πρεμιέρα του “Happy Day”: «Όταν προγραμματίστηκε, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις…»

Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή μία μέρα πριν την πρεμιέρα του "Happy Day": «Όταν προγραμματίστηκε, δε μπορούσαμε να φανταστούμε τις…»

Σε λιγότερο από 20 ώρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της θα κάνουν πρεμιέρα μέσα από την εκπομπή “Happy Day” στον Alpha.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια με αφορμή τις καταστροφικές ημέρες που ζουν οι άνθρωποι μετά την «κακοκαιρία Daniel», θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στα social media και να εξηγήσει στο κοινό της ότι όταν προγραμματιζόταν αυτή η πρεμιέρα κανείς δεν περίμενε τι θα επικρατεί στη χώρα.

«Αγαπημένοι μου φίλοι καλή Κυριακή.Εύχομαι κάθε ημέρα που ξημερώνει να είναι μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας. Μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι με συνεχή τραγικά γεγονότα που μας θλίβουν και μας θυμώνουν, αύριο καλούμαστε να επιστρέψουμε στο happy day @alphatv .

Η αλήθεια είναι ότι όταν προγραμματίστηκε αυτή η πρεμιέρα πριν από μήνες δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούν. Ωστόσο θα είμαστε εκεί συνεπείς και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά. Θέλουμε να πιούμε μαζί σας το πρωινό μας καφέ, να σας ενημερώσουμε, να σας φτιάξουμε- όσο μπορούμε- τη διάθεση και φυσικά να κάνουμε την ωραία παρέα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στο γνωστό ραντεβού των τελευταίων χρόνων λίγο πριν τις 7:45!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της.