Το μήνυμα της Σίσσυ Χρηστίδου μετά την αναβολή της βάφτισης της μικρής Ada: «Δεν έγινε γιατί η νονά…»

Το μήνυμα της Σίσσυ Χρηστίδου μετά την αναβολή της βάφτισης της μικρής Ada: «Δεν έγινε γιατί η νονά…»

Η Χριστίνα Κοντοβά το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες από το πάρτι που διοργανώθηκε για την κόρη της Ada, στο Νυμφαίο Φλώρινας.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως η προγραμματισμένη βάφτιση της μικρής της πριγκίπισσας αναβλήθηκε, επειδή η νόνα Σίσσυ Χρηστίδου έχει κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories και αναφέρθηκε στην απουσία της από πάρτι που έγινε και για την αναβολή της βάφτισης.

«Να σας πω και για την που με ρωτάτε, η βάφτιση ήταν όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαφτίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε η βάφτιση δεν έγινε γιατί η νονά είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ. Παρόλα αυτά, επειδή ο κόσμος είχε ανέβει ήδη στο Νυμφαίο, έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξή της, από το οποίο λείπω και είμαι πάρα πολύ έξαλλη, αλλά δεν έγινε βάφτιση, η βάφτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή την συνθήκη. Σύντομα ελπίζω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.