Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για την Σοφία Μπεκατώρου και την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη για την Σοφία Μπεκατώρου και την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Τη στήριξη της στην Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου, εξέφρασε η Σία Κοσιώνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, αφορμή στάθηκε η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ομοσπονδίας.

«Τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί» είχε αναφέρει η Σοφία Μπεκατώρου στη Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι».

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη έγραψε στον λογαριασμό της:

«Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο να υποκλινόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας Σοφία Μπεκατώρου που βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, δαμάζοντας πλέον και τα «μποφόρ» της ψυχή της. Μετά από χρόνια ενοχών, που δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, που δεν μπόρεσε να το καταγγείλει, μιλάει δυνατά δίνοντας δύναμη και θάρρος σε χιλιάδες άλλες γυναίκες που επιλέγουν υπό το βάρος αμέτρητων φόβων τη σιωπή. Σοφία είμαστε μαζί σου».