Το μήνυμα της Πριγκίπισσας Άννα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: «Αισθάνομαι τυχερή που πέρασα με την μητέρα μου τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της»

Το μήνυμα της Πριγκίπισσας Άννα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ: «Αισθάνομαι τυχερή που πέρασα με την μητέρα μου τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της»

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε ηλικία 96 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από προβλήματα υγείας.

Ενώ ο θάνατος της Βασίλισσας έφερε πολλές αλλαγές ήδη, με πιο σημαντική το ότι ο διάδοχός της, είναι ο Κάρολος που πλέον θα ονομάζεται «Βασιλιάς Κάρολος Γ΄».

Ωστόσο, το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας έστειλε μέσα από τα social media και η Πριγκίπισσα Άννα.

Μάλιστα, η μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν εκείνη που συνόδευσε την μητέρα της από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο στην τελευταία πτήση της Βασίλισσας. Παράλληλα η Πριγκίπισσα Άννα ήταν και εκείνη που πέρασε μαζί της τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της.

«Ήμουν τυχερή που πέρασα τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μου μητέρας μαζί της. Ήταν τιμή και προνόμιο να την συνοδεύσω στο τελευταίο της ταξίδι. Το να γίνω μάρτυρας της αγάπης και του σεβασμού από τόσους πολλούς σε αυτά τα ταξίδια που με έκανε να νιώσω ταπεινή αλλά και χαρούμενη.

Θα έχουμε να μοιραστούμε όλοι μοναδικές αναμνήσεις. Ευχαριστώ το κάθε έναν που μοιράζεται μαζί μας την αίσθηση της απώλειάς μας. Μας υπενθυμίζει πόσο καταλυτική ήταν η παρουσία της και η συνεισφορά της στην εθνική μας ταυτότητα τόσο που την θεωρούσαμε δεδομένη.

Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την κατανόηση στον αγαπημένο μου αδερφό Κάρολο ο οποίος αποδέχθηκε τις ευθύνες του Μονάρχη.

Στην μητέρα μου, την Βασίλισσα, σ’ ευχαριστώ» έγραψε το μήνυμα που δημοσίευσε το Παλάτι.