Αυτό θα πει OPEN: Η νέα καμπάνια του OPEN

Αυτό θα πει OPEN: Η νέα καμπάνια του OPEN

«Αυτό θα πει OPEN»
H νέα καμπάνια του OPEN

Από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η νέα on air καμπάνια του OPEN με το κεντρικό μήνυμα «Αυτό θα πει OPEN» και καλωσορίζει τη νέα τηλεοπτική χρονιά με μια ατμοσφαιρική και κινηματογραφική ταινία.

Στο τηλεοπτικό σποτ συμμετείχαν 42 πρόσωπα πρώτης γραμμής από το ενημερωτικό και το ψυχαγωγικό  πρόγραμμα του OPEN ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορα open σημεία όπως το Πάρκο Τρίτση, τα Λατομεία Διονύσου και τα Λιπάσματα  Δραπετσώνας.

Να σηκώνεις το βλέμμα να βλέπεις μακριά, να αισθάνεσαι, να συνδέεσαι, να χαρίζεις ένα χαμόγελο στην κάθε μέρα, να αφήνεις το εγώ να γίνεται εμείς, να ζεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής, να γελάς δυνατά, να αναζητάς την ουσία, την αλήθεια, να δίνεις φωνή σε όποιον θέλει να ακουστεί, να αγωνίζεσαι, να χαίρεσαι να τραγουδάς , να θέλεις να μαθαίνεις, να είσαι περίεργος, να μοιράζεσαι ό,τι αγαπάς, να ζεις τη δική σου μοναδική ιστορία ….

“Αυτό θα πει OPEN

Η νέα καμπάνια που αποτελείται από τηλεοπτικό σποτ, trailers και break bumpers δημιουργήθηκε από το  Τμήμα Μάρκετινγκ του καναλιού, υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίνας Κουτρούλη.

Concept: Trabaho
Σκηνοθεσία-Art Direction: Κώστας Γρηγορακάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας  Γιώργος Φρέντζος