Το μήνυμα της Ναταλί Κάκκαβα μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2

Το μήνυμα της Ναταλί Κάκκαβα μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο 2ος κύκλος του Big Brother.

Συγκεκριμένα στις 21:00 ξεκίνησε να προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο, το οποίο είναι μαγνητοσκοπημένο και το γύρισμα έγινε την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Παρουσιαστές είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα, ενώ σε ρόλο σχολιάστριας είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ενώ λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του reality, η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για την εμπειρία και τα σχόλια που έλαβε στα social media.

«Και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγαπη που μας δείχνετε… Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει.. Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project.. Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά)

Όμως σας υπόσχομαι τα εξής.. Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί.. Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγματευτες και το κυριότερο..Οσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα.. Περιμένουμε τα σχόλια σας…@grbigbrother @skaigr», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα στη λεζάντα της ανάρτησής της.