Το μήνυμα που έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το μήνυμα που έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για τη συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, συζήτησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της.

Μάλιστα, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό έστειλε μήνυμα στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκείνος της απάντησε, κάτι που η ίδια δεν περίμενε.

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καμπάνια του 15900, για τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, συναισθηματικά καταβεβλημένη και σε πολύ μεγάλη ταραχή, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα μήνυμα στο Instagram.

Δεν περίμενα ποτέ ούτε ότι θα το διαβάσει, ούτε ότι θα το δει. Του είπα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτή τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Και όχι μόνο το είδε, απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αφτιά του ανοιχτά στους πολίτες» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.