Το κοινό βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο στην πρεμιέρα της παράστασης “Γεια-The musical”

Το κοινό βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο στην πρεμιέρα της παράστασης “Γεια-The musical”

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, η παράσταση “γεια-the musical” στο θέατρο Ριάλτο.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο Φοίβος.

Τα τραγούδια από το «γεια», που κυκλοφόρησε πριν από 21 χρόνια και που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη.

Ενώ ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης είναι και η Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε ερμηνεύσει με επιτυχία τα κομμάτια του δίσκου.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια πριν την έναρξη του έργου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό βίντεο με τον Φοίβο.

«Έχω αγωνιααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση!Σα να μην πέρασε μια μέρα!20 χρονια μετά!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα του βίντεο που την βλέπουμε με τον Φοίβο να κάνουν μια αγκαλιά και να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Να πούμε πως αυτή η συνάντηση γίνεται μετά από πολλά δημοσιεύματα για φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες.